Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ Να πάρουμε την υπόθεσή μας στα χέρια μας. Να σπάσουμε το κλίμα αδράνειας και υποταγής.
Να οργανώσουμε την αντίστασή μας με τα σωματεία όργανα αγώνα, αντίστασης και διεκδίκησης

Με γενικές συνελεύσεις και αποφάσεις αγώνα να συνεχίσουμε στην παρακαταθήκη των κινητοποιήσεων του Μάρτη
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ και τις ΑΠΕΡΓΙΑΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στις 30 ΜΑΗ
ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ

Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2009

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών καταγγέλλουν με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΔΟΕ, για την άθλια στάση που κράτησε στο ζήτημα της τιμής που έπρεπε να επιδείξει σύσσωμος ο εκπαιδευτικός κόσμος στο νεκρό μαθητή Αλέξη Γρηγορόπουλο, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από τη δολοφονία του.

Οι «εκπρόσωποί» μας δεν αρκούνται μόνο στο γεγονός, ότι δεν προκήρυξαν ούτε μία ώρα στάση εργασίας «κρυμμένοι» πίσω από την ΑΔΕΔΥ, αλλά με δηλώσεις του προέδρου Μπράτη, προκαλούν με το χειρότερο τρόπο τη συνείδηση χιλιάδων εκπαιδευτικών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης.

Το βαρέλι πια δεν έχει πάτο… Βασιλικότεροι του βασιλέως, υπερασπίζονται ανερυθρίαστα την αντιδραστική πολιτική του υπουργείου, χωρίς αναστολές. Στην κατάσταση που διαμορφώνεται έχουμε μία επιλογή. Να ορθώσουμε το ανάστημά μας απέναντι στις άθλιες μεθοδεύσεις τους.

Να συμμετάσχουμε μαζικά στην απεργιακή κινητοποίηση που αναγκάστηκε η ηγεσία της ΔΟΕ να προκηρύξει (μακριά από το «επικίνδυνο» διήμερο) στις 16.12.09 σαν το πρώτο βήμα για την οργάνωση ενός πανεκπαιδευτικού αγώνα απέναντι στην αντιδραστική λαίλαπα που έρχεται για τα εργασιακά, μορφωτικά και κοινωνικά δικαιώματα!

Να πιέσουν οι ΕΛΜΕ να προκηρύξει και η ΟΛΜΕ κοινή πανεκπαιδευτική απεργιακή κινητοποίηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: