Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ο αγώνας των εργαζομένων της ΔΕΗ είναι δίκαιος! Είναι αγώνας όλων μας!


Οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ δίνουν ένα δίκαιο αγώνα ενάντια στα βάρβαρα μέτρα που επιβάλλουν στον ελληνικό λαό τα μνημόνια της Τρόικας και τα προωθεί το αντιλαϊκό μέτωπο των ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ. Ο αγώνας τους ενάντια στις περικοπές των μισθών, τις εφεδρείες –απολύσεις και τα χαράτσια που συρρικνώνουν το λαϊκό εισόδημα είναι κοινός αγώνας όλων των εργαζομένων.

Η κατάληψη του κτιρίου της ΔΕΗ στο Χολαργό και το μπλοκάρισμα των διακοπών του ρεύματος στα σπίτια που δεν πληρώνουν το χαράτσι είναι μια γενναία κίνηση. Η αμέριστη συμπαράσταση που έχει εκφραστεί από πλήθος κόσμου έχει εμποδίσει την κυβέρνηση των αντιδραστικών κομμάτων να τη διαλύσουν, παρά τις απειλές και τους εισαγγελείς που έχουν επιστρατεύσει.

Οι αγώνες του προηγούμενου διαστήματος, οι λαϊκές αντιδράσεις ενάντια στα χαράτσια που έχουν αναγκάσει την κυβέρνηση σε αναδίπλωση αλλά και οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας, η μαζική συμμετοχή στη νέα γενική απεργία την 1η Δεκέμβρη και σε κάθε κινητοποίηση, μπορούν να μας οδηγήσουν σε νίκες.

Οι εργαζόμενοι στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα, κομμάτι του οποίου είναι οι εργαζόμενοι της ΔΕΗ που καλούνται ταυτόχρονα να αντιμετωπίσουν μια γκεμπελικού τύπου κατασυκοφάντησή τους από τα διάφορα κέντρα του συστήματος, δεν πρόκειται να υποχωρήσουν μπροστά στις δυσκολίες, τις απειλές και την τρομοκρατία.

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών συμπαραστέκονται και στηρίζουν το δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στη ΔΕΗ.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟ ΧΟΛΑΡΓΟ
ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ
ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕΤΡΑ

ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια: