Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

Εξω οι Αμερικάνοι από τα… σχολεία!


Εκπρόσωπος της μισητής πρεσβείας - εισηγήτρια σε σεμινάριο καθηγητών!

Καταγγέλλουμε την απαράδεκτη κίνηση της  Σχολικής Συμβούλου Αγγλικών Δυτ. Αττικής να διοργανώσει σεμινάριο (με τη σύμφωνη γνώμη -όπως ειπώθηκε από την ίδια- του Περιφερειάρχη) για τους καθηγητές Αγγλικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με κύρια ομιλήτρια εκπρόσωπο της Αμερικανικής Πρεσβείας! (Θυμίζουμε ότι παλιότερα είχε γίνει παρόμοια απόπειρα στη Δ/νση ΔΕ Πειραιά). Στους εκπαιδευτικούς δόθηκε φάκελος με υλικό ιδιωτικών Αμερικάνικων Κολλεγίων, περιοδικών και προπαγανδιστικό υλικό των δράσεων της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Αθήνα.
Σε παρέμβαση που έγινε, η Σύμβουλος υποστήριξε ότι σε όλη την  Ελλάδα έχουν πραγματοποιηθεί τέτοια σεμινάρια. Στο βαθμό που αυτό είναι αληθές, τότε μιλάμε για μεθοδευμένη κυβερνητική μεθόδευση ώστε να εξωραϊστεί ο μισητός στη χώρα μας αμερικάνικος ιμπεριαλισμός αλλά και να γίνουν οι εκπαιδευτικοί πλασιέ της ιδιωτικοποίησης και των αμερικάνικων προϊόντων.
  • Καλούμε όλα τα συνδικαλιστικά όργανα να καταγγείλουν την απαράδεκτη κίνηση.
  • Καμιά συναίνεση στην προσπάθεια διάβρωσης και διάλυσης του  Δημόσιου Δωρεάν Σχολείου.
  • Να μη γίνουμε αποδέκτες της πολιτικής της εξάρτησης και της υποτέλειας που προωθούν Σύμβουλοι και Υπουργείο.
  • Οι εκπρόσωποι των φονιάδων του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού είναι ανεπιθύμητοι στη χώρα, είναι ανεπιθύμητοι στα σχολεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: