Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

Εκπαιδευτικό Συνέδριο ΟΛΜΕ

Ανακοίνωση των Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών

Βρισκόμαστε λίγα μόλις 24ωρα από τις απολύσεις εκατοντάδων συναδέλφων μας με την λήξη της οχτάμηνης διαθεσιμότητας στις 22 του Μάρτη. Σ΄αυτές τις μαύρες μέρες η σκέψη και η αγωνία όλων των δυνάμεων που αναφέρονται στο κίνημα και τα λαικά δικαιώματα και των ανένταχτων αγωνιστών πρέπει να είναι στο πως θα ανατρέψουμε αυτήν την πολιτική που θυσιάζει ανθρώπινες ζωές στο βωμό της εξυπηρέτησης των ιμπεριαλιστικών συμφερόντων της τρόικας και των ντόπιων υποτακτικών της.
Σε μια τέτοια στιγμή φαντάζει και είναι ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟ για τους εκατοντάδες ΑΠΟΛΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ μας, το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ να προχωράει σαν «να μην τρέχει τίποτε» στη διοργάνωση... Εκπαιδευτικού Συνεδρίου για το Λύκειο!!
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις πιστεύουμε πως έστω και τώρα, στο παρά πέντε, και σε ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης προς τους απολυμένους συναδέλφους μας, το  Δ.Σ. της ομοσπονδίας μας, πρέπει να ΑΚΥΡΩΣΕΙ το Συνέδριο αυτό και να τοποθετήσει  όλα τα χρήματα που θα διατίθονταν γι αυτό σε ΤΑΜΕΙΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ του ΑΓΩΝΑ για ΑΝΑΤΡΟΠΗ των ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ.
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών καλούν την κάθε δύναμη και ιδιαίτερα αυτές που αναφέρονται στην αριστερά και στο κίνημα να πάρουν ανοιχτή και καθαρή θέση. 

deltioake.blogspot.com                                                                                                                 25/3/2014
Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών


Δεν υπάρχουν σχόλια: