Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Στις 7 Δεκέμβρη, στις εκλογές για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά

Ολοι στην ετήσια εκλογοαπολογιστική συνέλευση της ΕΛΜΕ Πειραιά, την Τετάρτη 2/12
Στις 7 Δεκέμβρη, στις εκλογές για το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά
Μην αποδεχτείτε την ήττα, την υποταγή, τη μοιρολατρία.
Μαυρίστε την πολιτική ξετσιπωσιά των παλιών και νέων υποστηρικτών των μνημονίων.
Αποδοκιμάστε τον κυβερνητικό συνδικαλισμό των ΣΥΝΕΚ, αυτούς που χρησιμοποίησαν τους αγώνες των εργαζομένων μόνο και μόνο για να γίνουν αυτοί που θα είναι ο φορέας της αντιλαϊκής επίθεσης. Που αφού εδώ και τρία χρόνια μας έλεγαν ότι το κίνημα πρέπει να παλεύει για να γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ, τώρα καμώνονται και πάλι τους «αυτόνομους» και ότι είναι διαφορετικοί από την κυβέρνηση.
Μην ξεχνάτε το ρόλο του μαύρου μετώπου των ΔΑΚΕ και ΠΑΣΚ που τόσα χρόνια ήταν το μακρύ χέρι του συστήματος, μην ξεχνάτε αυτούς που απέλυσαν συναδέλφους, αυτούς που ουσιαστικά θα συνεχίσουν να στηρίζουν τη μνημονιακή επίθεση. Αυτούς που τόσα χρόνια έχουν συκοφαντήσει την έννοια του συνδικαλισμού και τον έχουν αντικαταστήσει από τα κομπρεμί, τους εκβιασμούς και τις συνδιαλλαγές παραγόντων.
Μην αρκεστείτε στους ελεγχόμενους αγώνες του ΠΑΜΕ που στοχεύουν απλά στην εκλογική και άλλη κομματική του συσπείρωση. Έχει φανεί πολλές φορές (απεργία καθηγητών και επιστράτευση, Δεκέμβρης 2008, Σκουριές κοκ) ότι όταν ο αντίπαλος «πιέζεται», επιλέγει να μην του δημιουργήσει πρόβλημα.
Πείτε ΟΧΙ στο «μονόδρομο» της υποταγής στην ΕΕ και το ΔΝΤ. Της συνήθειας στη φτώχεια, στη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, στην (με όποιο όνομα) αξιολόγηση, στα τμήματα με στοιβαγμένους μαθητές, στους φραγμούς στις σπουδές και στη δουλειά, στην ανεργία, στην κρατική και εργοδοτική τρομοκρατία, .
Εκφράστε την οργή σας για τους πολέμους που κάνει ο ιμπεριαλισμός και που γεννάνε καραβάνια προσφύγων. Για την υποκρισία της σημερινής και της προηγούμενης κυβέρνησης που πουλάνε ευαισθησία και την ίδια στιγμή δίνουν βάσεις στους φονιάδες και εντάσσουν τη χώρα στα σχέδιά τους. Για το φασισμό και το ρατσισμό που περιμένουν σα βρικόλακες να επωφεληθούν.
Στείλτε μήνυμα για να χτιστεί ένας άλλος, πραγματικός αγωνιστικός, ταξικός και δημοκρατικός συνδικαλισμός που θα συζητάει, θα βγάζει συμπεράσματα, θα οργανώνει αγώνες και όχι «διαλόγους» των λύκων με τα αρνιά. Που δε θα νομίζει ότι συνδιοικεί με τον αντίπαλο, που δε θα βρίσκει κοινό γήπεδο με αυτόν. Που δε θα εξαντλείται σε τηλεοπτικά χάπενινγκ για να εκτονώνονται οι απελπισμένοι. Που δε θα αναθέτει σε μια ηγεσία να «αγωνίζεται» για λογαριασμό των εργαζομένων. Αλλά, που θα στέκεται δίπλα στο λαό, που θα οργανώνει τους καθημερινούς μικρούς αγώνες, αλλά θα μιλάει και για τα κεντρικά πολιτικά ζητήματα.
Στη νέα δύσκολη εποχή της φοβερής ιστορικής οπισθοδρόμησης, να ανοίξουν ρωγμές που θα οδηγήσουν σε μεγάλες συγκρούσεις με ΕΕ και ΔΝΤ, να οργανωθούν αγώνες που θα μπουν φραγμός στην καπιταλιστική επίθεση που στη χώρα μας εκφράζεται με σφοδρότητα μέσα από τα μνημόνια με τους δανειστές. Αυτός είναι ο πραγματικός μονόδρομος για το λαό και τους εκπαιδευτικούς.
Στις εκλογές για ΔΣ της ΕΛΜΕ Πειραιά στις 7 Δεκέμβρη, στηρίξτε την Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής, που είναι ένα ενωτικό εγχείρημα δυνάμεων του κινήματος (Αγωνιστική Παρέμβαση + Αγωνιστικές Κινήσεις + ανένταχτοι αγωνιστές) που δε λένε άλλα τη μια μέρα και άλλα την άλλη, που είναι σταθερά στους αγώνες, που δεν έχουν πάρε δώσε με τους διαδρόμους και τη συνδιαλλαγή, που δρουν κοινά στη λογική ότι αν δε δράσουμε κοινά για να βγει ο λαός στο προσκήνιο απέναντι στα διεθνή και ντόπια πλαίσια του συστήματος δεν θα είμαστε αποτελεσματικοί.
Ενισχύστε τη γραμμή της αντίστασης, της οργάνωσης και του αγώνα!
Ψηφίστε
Ενότητα Αντίστασης Ανατροπής
(ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΠΕΙΡΑΙΑ
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ
Συνεργαζόμενοι)


Δεν υπάρχουν σχόλια: