Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

Να μη γίνει η τρομολαγνική φιλοϊμπεριαλιστική εσπερίδα που διοργανώνεται με ευθύνη εκπαιδευτικών διοικήσεων και του Δήμου Παλλήνης με θέμα «Διεθνής ασφάλεια – Το μεταναστευτικό ζήτημα – Η θέση της Ελλάδας»

Να μη γίνει η τρομολαγνική φιλοϊμπεριαλιστική εσπερίδα που διοργανώνεται με ευθύνη εκπαιδευτικών διοικήσεων και του Δήμου Παλλήνης με θέμα «Διεθνής ασφάλεια – Το μεταναστευτικό ζήτημα – Η θέση της Ελλάδας»
Στάλθηκε πρόσκληση στα σχολεία μας για να ενημερωθούμε και να παρακολουθήσουμε εσπερίδα το Σάββατο 23/1/16 στο Πολιτιστικό Κέντρο Γέρακα με θέμα: «Διεθνής ασφάλεια - Το μεταναστευτικό ζήτημα – Η θέση της Ελλάδας». Πέρα από τον άθλιο τίτλο που προσπαθεί να κουμπώσει το δράμα των προσφύγων στις προτεραιότητες των ιμπεριαλιστών του κόσμου, φιγουράρουν από κάτω ως ομιλητές πανάθλιοι υπηρέτες και αναλυτές –υποστηρικτές ιμπεριαλιστικών επεμβάσεων. Έτσι, διαβάζουμε ότι θα μιλήσουν η «Α.Ε.» πρέσβης του Βασιλείου της Ιορδανίας (αν είναι δυνατόν!!!), η «Α.Ε.» πρέσβειρα της δημοκρατίας του Παναμά (έλεος!!!), ο Δρ. Αγ. Συρίγος, επίκουρος καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής πολιτικής (!!!) και ο Δρ. Αθ. Δρούγος, Διεθνολόγος Στρατηγικός Αναλυτής, Ειδικός σε θέματα Τρομοκρατίας και Ασύμμετρων Απειλών (!!!).
Εύλογα μπορεί να ρωτήσει κάποιος, τι δουλειά έχουν όλοι αυτοί μαζί. Οι απόψεις όλων των παραπάνω, φορέων και ατόμων, είναι γνωστές και δημόσια καταγεγραμμένες. Μια τέτοια αντιδραστική κουστωδία δεν έχουν τολμήσει να τη φιλοξενήσουν ούτε τα πιο άθλια Μέσα Μαζικής Προπαγάνδας! Είναι πραγματικά εξοργιστικό, διοίκηση σχολείου (προφανώς με την έγκριση της Διεύθυνσης Π.Ε.) και ο Δήμος Παλλήνης να υποθάλπουν τη σφηκοφωλιά άθλιων φιλοϊμπεριαλιστικών απόψεων.
Κι επειδή όλοι αυτοί οι «κύριοι» ομιλητές είναι μαθημένοι στα μεγάλα σαλόνια και τα παρατεταμένα χειροκροτήματα θαυμασμού (τρομάρα τους), περιμένουμε πως οι διοργανωτές θα ετοιμάσουν το γνωστό σκηνικό τσίρκου, όπως παρέλαση επισήμων (βουλευτών, πολιτευτών, διοικήσεων και παραγόντων), μπουφέδες και επίσημη ενδυμασία. Οι αντιδραστικές απόψεις συνοδεύονται, ως συνήθως, με γελοίες φανφάρες.
Όλοι μας παρακολουθούμε τους ιμπεριαλιστές να ανταγωνίζονται για την παγκόσμια κυριαρχία τους κατασπαράζοντας χώρες και λαούς. Μια σειρά χώρες όπως Γιουγκοσλαβία, Αφγανιστάν, Ιράκ και τελευταία η Συρία διαμελίζονται. Χιλιάδες ανθρώπινες ψυχές ξεβράζονται στις ελληνικές θάλασσες. Είναι γνωστό πως μια σειρά χώρες δίνουν τη στήριξή τους στα σχέδια των ισχυρών του πλανήτη. Δε θα δώσουμε σε καμιά από αυτές το λόγο.
Δυστυχώς, λόγω της υποχώρησης του αντιπολεμικού- αντιιπεριαλιστικού κινήματος, διάφοροι απολογητές του συστήματος ξεδιπλώνουν τη φιλοπόλεμη προπαγάνδα τους περί διεθνούς δικαίου (που φυσικά το καθορίζουν πάντα οι ιμπεριαλιστές τρομοκράτες), περί τρομοκρατίας και ασύμμετρων απειλών(!). Η τρομολαγνία και ο φιλοϊμπεριαλισμός χαρακτηρίζουν ακόμη και τους τίτλους που περιφέρουν.
Καταγγέλλουμε τις εκπαιδευτικές διοικήσεις και το Δήμο Παλλήνης που είτε καλύπτουν είτε συνδιοργανώνουν την συγκεκριμένη εκδήλωση. Καλούμε τον Σύλλογο Δελμούζο να προχωρήσει σε ανάλογη καταγγελία και να κάνει παράσταση στο σχολείο. Η εκδήλωση δεν πρέπει να γίνει.



Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών
Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλ. Δελμούζος»





Δεν υπάρχουν σχόλια: