Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Πέμπτη 13 Μαΐου 2021

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ 

Σφαγιάζει πάλι τον Παλαιστινιακό λαό το σιωνιστικό φασιστικό κράτος του Ισραήλ. Από τους σφοδρούς βομβαρδισμούς των Ισραηλινών ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός είναι 67 νεκροί στη Γάζα, ανάμεσά τους 17 παιδιά, και σχεδόν 400 τραυματίες. Ο Ντετανιάχου δηλώνει πως θα συνεχιστούν οι βομβαρδισμοί και ετοιμάζονται χερσαίες επιχειρήσεις του στρατού. Ταυτόχρονα, οι φανατικοί σιωνιστές που εκτρέφει το κράτος του Ισραήλ, επιδίδονται σε πογκρόμ κατά των Παλαιστινίων.

Δεκαετίες τώρα το Ισραήλ εξοντώνει τους Παλαιστίνιους. Τους έχει αποδεκατίσει. Αυτό το έγκλημα δεν έχει τελειωμό! ΗΠΑ- ΝΑΤΟ-Ε.Ε με τις πολιτικές τους  στηρίζουν τις σφαγές στην Παλαιστίνη, παρά τις «ίσες» αποστάσεις ή τα κροκοδείλια δάκρυα. Είναι οι ίδιοι που με τους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και τις επεμβάσεις τους οξύνουν όλες τις αντιθέσεις και σπρώχνουν εκατομμύρια ανθρώπους στον θάνατο και την προσφυγιά. Ο ΟΗΕ τόσα χρόνια κάνει πως δεν βλέπει το έγκλημα, το αφήνει να εξελίσσεται.

Αυτό το κράτος, το μαντρόσκυλο των ΗΠΑ καλείται απ’ όλες τις ελληνικές κυβερνήσεις «στρατηγικός εταίρος» και συνάπτουν στρατιωτικές και οικονομικές συμφωνίες, ενώ Έλληνες στρατιωτικοί συνεκπαιδεύονται μαζί με στρατιωτικούς του Ισραήλ, που δολοφονούν τους Παλαιστίνιους. Είναι συνένοχοι στο έγκλημα ενάντια στον Παλαιστινιακό λαό, όπως και όλοι οι ιμπεριαλιστές και τα αραβικά καθεστώτα.

Ο παλαιστινιακός λαός παλεύει για να ζήσει, για την ελευθερία του, ζητά πατρίδα. Χρειάζεται στήριξη κι αλληλεγγύη. Αλληλεγγύη σημαίνει δυνάμωμα του αντιπολεμικού αντιιμπεριαλιστικού κινήματος. Να απαιτήσουμε με συγκεντρώσεις και διαδηλώσεις  να σταματήσει το έγκλημα δεκαετιών.  Να  δυναμώσουμε τον αγώνα ενάντια στον ιμπεριαλισμό,  τους πολέμους τους, το φασισμό και τις ντόπιες αστικές τάξεις που στηρίζουν τα εγκλήματα του Ισραήλ. Να φύγουν οι βάσεις απ’ τη χώρα μας. Να μην χρησιμοποιείται ο τόπος μας σαν ορμητήριο πολέμου ενάντια στους γειτονικούς λαούς.

Αγωνιζόμαστε για να σταματήσει η σφαγή των Παλαιστινίων, για λευτεριά στην Παλαιστίνη, για να σταματήσουν οι πόλεμοι.  Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών

 

ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΙΝΤΙΦΑΝΤΑ



Δεν υπάρχουν σχόλια: