Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

ΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΖΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

37 χρόνια μετά η εξέγερση δεν μπαίνει στο μουσείο, αλλά καλεί το λαό και τη νεολαία να εντείνουν τη πάλη τους και να συνεχίσουν να γράφουν τις νέες αγωνιστικές σελίδες.

ΖΕΙ στον αγώνα για ΨΩΜΙ.
Ιδιαίτερα σήμερα που εκατομμύρια έλληνες «ζουν» μέσα στην φτώχεια. Ιδιαίτερα τώρα που η κυβέρνηση ετοιμάζεται να εξαπολύσει νέα επίθεση στα δικαιώματα των εργαζόμενων και της νεολαίας. Ξανά λιτότητα, φορολογική αφαίμαξη, νέες περικοπές σε ασφάλιση – υγεία – περίθαλψη, η μόνιμη και σταθερή δουλειά έχει μετατραπεί σε ελαστική επισφαλή δουλεία, ιδιωτικοποιήσεις, απολύσεις και ανεργία.

ΖΕΙ στον αγώνα για ΠΑΙΔΕΙΑΙδιαίτερα σήμερα που όση δημόσια και δωρεάν παιδεία έχει απομείνει, επιχειρείται να αντικατασταθεί με πολύ ιδιωτική, πληρωμή χρημάτων και φτηνή κατάρτιση καθώς ορθώνονται νέοι ταξικοί φραγμοί στο δικαίωμα της νεολαίας για μόρφωση.

ΖΕΙ στον αγώνα για ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΙδιαίτερα τώρα που η ένταση της επίθεσης απαιτεί και προστάζει την καταστρατήγηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων και των συνδικαλιστικών ελευθεριών. Τώρα που το σύστημα αμφισβητεί το δικαίωμα στην απεργία, στη διαδήλωση, που θωρακίζεται με τρομονόμους, που δικάζει τους αγώνες και τους αγωνιστές. Που εντείνει την κρατική τρομοκρατία και καταστολή για να καθυποτάξει κάθε φωνή αντίστασης, κάθε συλλογική διεκδίκηση.

ΖΕΙ στον αγώνα ενάντια στον ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ.Ιδιαίτερα σήμερα που το ΔΝΤ και η ΕΕ, έχουν αλυσοδέσει το λαό, και πρέπει να αγωνιστούμε για να σπάσει η Ελλάδα τα δεσμά του ιμπεριαλισμού, να μην είναι ένα οικονομικό-στρατιωτικό προτεκτοράτο των διεθνών τοκογλύφων και δολοφόνων.
37 χρόνια μετά, η εξέγερση μας καλεί να συνεχίσουμε στο δρόμο της ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ του ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ και ΠΑΡΑΤΕΤΑΜΕΝΟΥ ΑΓΩΝΑΚαλούμε τους εκπαιδευτικούς μαζικά να συμμετέχουν
στην προσυγκέντρωση
την Τετάρτη 17/11 και ώρα 2 μμ στην πλατεία Κολοκοτρώνηκαι στην πορεία που θα ακολουθήσει προς την αμερικάνικη πρεσβεία

ΟΡΓΑΝΩΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ- ΑΓΩΝΑΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΝα ανατρέψουμε το εφιαλτικό μέλλον που μας ετοιμάζουν
Να υπερασπιστούμε τη ζωή μας !!!
Να οικοδομήσουμε το δικό μας κίνημα για να κερδίσουμε
το ΨΩΜΙ, την ΠΑΙΔΕΙΑ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: