Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2011

Οργανώνουμε την πάλη μας ενάντια στα χαράτσια


Δεν τα πληρώνουμε οργανωμένα, ενωμένα, μαζικά, αγωνιστικά. 

Σε όλη την Ελλάδα, σε τόπους δουλειάς και γειτονιές, ο λαός οργανώνει τη δράση του ενάντια στα χαράτσια. Ο αγώνας και η άρνηση πληρωμής των χαρατσιών είναι τμήμα της συνολικής πάλης ενάντια στα βάρβαρα μέτρα των μνημονίων που επιβάλουν ΔΝΤ-ΕΕ-ΤΡΟΊΚΑ και από κοινού ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και τα οποία εξαθλιώνουν μαζικά το λαό και ξεπουλούν τη χώρα μας.

Οι αντιστάσεις ενάντια στα χαράτσια πρέπει να δυναμώσουν και να πληθύνουν οι πρωτοβουλίες. Τα χαράτσια δεν θα σταματήσουν να έρχονται με διάφορες μορφές. Δεν πρόκειται να σταματήσουν να αποστέλλουν τις δόσεις, επειδή, τάχα, θα μας λυπηθούν που δεν θα έχουμε να πληρώσουμε. Ο μόνος τρόπος για να πάρουν πίσω το μέτρο και το νόμο 4021/2011 είναι ο μαζικός αγώνας.

Στα πλαίσια των αποφάσεων της τελευταίας τακτικής γενικής συνέλευσης του συλλόγου εκπαιδευτικών Π.Ε. «Αλ. Δελμούζος», η Ανοικτή Πρωτοβουλία Αγώνα Εκπαιδευτικών παίρνει την πρωτοβουλία και καλεί σε ανοικτή συζήτηση την Κυριακή 11/12/2011, 6:30μ.μ. στο 1ο Δημ.Σχ. Πικερμίου(Ολυμπιονικών 3, Πικέρμι – πίσω από την πλατεία), με στόχο την οργάνωση της πάλης των εκπαιδευτικών του συλλόγου μας ενάντια στα χαράτσια.

Δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού. Να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας. Καλούμε όλους τους συναδέλφους να πάρουν μέρος στη συζήτηση και να αποφασίσουμε εμείς οι ίδιοι τι να κάνουμε. Μπροστά στην άγρια επίθεση που μεταφράζεται, ήδη, με υποσιτισμένα παιδιά και σπίτια χωρίς ρεύμα και θέρμανση δε μπορούμε να μένουμε θεατές. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας, ο μαζικός αγώνας είναι η μόνη διέξοδος.
Κανείς χωρίς ρεύμα, θέρμανση και φαγητό!
Στο δρόμο του αγώνα μπορούμε να νικήσουμε!

Ανοικτή Πρωτοβουλία Αγώνα Εκπαιδευτικών
συλλόγου Π.Ε. «Αλ. Δελμούζος»

Δεν υπάρχουν σχόλια: