Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

ΤΡΙΚΑΛΑ Κινητοποιήσεις εκπαιδευτικών 9 και 10 Ιουνίου.




Με μειωμένη συμμετοχή από τις προηγούμενες κινητοποιήσεις, αλλά καθόλου αμελητέα, πραγματοποιήθηκαν οι κινητοποιήσεις στις οποίες καλούσαν η ΕΛΜΕ και ο ΣΕΠΕ Τρικάλων τις δύο αυτές μέρες.

Την Τρίτη, ημέρα της απεργίας, πραγματοποιήθηκε απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Ρήγα Φεραίου στη 1 μ.μ. και ακολούθησε πορεία προς το κτήριο όπου στεγάζονται οι Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Χθες, Τετάρτη, πραγματοποιήθηκε στην ίδια πλατεία συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 7 το απόγευμα, με μικροφωνική και μουσική. Αρκετοί εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν, ενώ και πολλοί διερχόμενοι ενημερώνονταν για τις εξελίξεις στην εκπαίδευση.
Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών συμμετείχαν και στις δύο συγκεντρώσεις, είχαν το δικό τους πανό, μοίρασαν προκηρύξεις και φώναξαν τα συνθήματα τους.

Καθώς η ερχόμενη περίοδος είναι δύσκολη (Πανελλήνιες εξετάσεις, θερινές διακοπές), είναι σημαντικό να παραμείνει ζωντανή η φλόγα της αντίστασης στο νομοσχέδιο που ψηφίζεται στην Βουλή και την ανατροπή του από εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές.
Σε αυτήν την κατεύθυνση θα κινηθούν και οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: