Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Κάτω η κρατική τρομοκρατία - Να δυναμώσουν οι αγώνες!

Κάτω η κρατική τρομοκρατία!
ΜΑΖΙΚΗ ΠΑΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ-ΕΕ-ΔΝΤ
Καταγγέλλουμε την απρόκλητη και δολοφονική επίθεση των δυνάμεων καταστολής ενάντια σε μπλοκ της απεργιακής διαδήλωσης της 11/5, στην Αθήνα. Η απερίγραπτη μανία με την οποία τα ΜΑΤ επιτέθηκαν με δακρυγόνα και γκλόμπ μέσα στο «σώμα» των μπλοκ της διαδήλωσης, είχε ως αποτέλεσμα δεκάδες διαδηλωτές τραυματίες σε Νοσοκομεία, μεταξύ των οποίων 30χρονος που νοσηλεύεται στην εντατική μετά από χειρουργείο και η κατάσταση του χαρακτηρίζεται ακόμα κρίσιμη.

Η επίθεση αυτή αποτελεί πολιτική επιλογή της κυβέρνησης που εν όψει των νέων ακόμα πιο βάρβαρων μέτρων που ετοιμάζει, επιδιώκει να τρομοκρατήσει συνολικά τον εργαζόμενο λαό και τη νεολαία, να επιβάλλει καθεστώς ντε φάκτο απαγόρευσης της μαζικής πάλης.

Αν νομίζουν ότι θα το πετύχουν είναι γελασμένοι.Το ποτάμι της λαϊκής αντίστασης θα πυκνώσει, θα δυναμώσει, θα αγριέψει, θα οργανωθεί!
Σε αυτές τις συνθήκες, χτυπήματος και αμφισβήτησης των στοιχειωδών δημοκρατικών ελευθεριών, οι εργαζόμενοι και η νεολαία, πρέπει ακόμα πιο αποφασιστικά να επιμείνουν στο δρόμο της μαζικής αντίστασης για την ανατροπή της πολιτικής καταλήστευσης και εξαθλίωσης που προωθούν κυβέρνηση-ΕΕ-ΔΝΤ. Αυτός είναι ο μόνος δρόμος υπεράσπισης και διεκδίκησης των βασικών δικαιωμάτων μας στη ζωή.

Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών

Δεν υπάρχουν σχόλια: