Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

OΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 6μ.μ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ –ΑΝΤΙΒΑΣΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ




ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΝΟΕΜΒΡΗ στις 6μ.μ
ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΟΛΕΜΙΚΟ –ΑΝΤΙΒΑΣΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ένα ακόμη περιστατικό δολοφονικής επίθεσης από νατοϊκούς ράμπο ενάντια σε Χανιώτη έγινε την Παρασκευή 17Νοέμβρη το βράδυ. ¨Ένα καθόλου τυχαίο γεγονός, αφού δεν είναι μεμονωμένο και   μέσα σε ένα μήνα έχουν πραγματοποιηθεί 3  αμερικανονατοϊκές ασκήσεις στα Χανιά και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης με συμμετοχή χιλιάδων πεζοναυτών, με πραγματικές βολές τοξικών  βλημάτων και 60 βολές ΠΑΤΡΙΟΤ, και η κυβέρνηση μαζί με τους τοπικούς παράγοντες  τους   παρέχουν πλήρη κάλυψη   να συμπεριφέρονται στον τόπο μας σαν κατακτητές. Αυτό καταδείχνουν και οι προσπάθειες  των κρατικών μηχανισμών να το συγκαλύψουν  και η αναβολή της  δίκης ώστε να φυγαδευτούν οι κατηγορούμενοι.
Η αναβάθμιση  επέκταση των βάσεων στο Ακρωτήρι και τη Σούδα, που θα μετατρέψει την περιοχή σε απαγορευμένη ζώνη για τους κατοίκους   η νέα βάση που ζητούν οι ΗΠΑ στο Καστέλι Ηρακλείου, οι συζητήσεις για τα πυρηνικά στον Άραξο, η νέα βάση στην Αλεξανδρούπολη σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρέσβη των ΗΠΑ , Πάιατ, οι μόνιμες σε  εβδομαδιαία βάση  στρατιωτικές ασκήσεις των ΗΠΑ- ΝΑΤΟ- Ελλάδας-Ισραήλ- Αιγύπτου φανερώνουν ότι η χώρα εμπλέκεται άμεσα στις πολεμικές επιχειρήσεις των αμερικανονατοϊκών.
 Στο όνομα του χρέους, που δεν ανήκει στο λαό, ξεπουλάνε τον πλούτο του τόπου μας, εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους και υποθηκεύουν το μέλλον της νέας γενιάς στα εγκληματικά πολεμικά σχέδια των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς ,τους μαθητές , όλους τους Χανιώτες στη συγκέντρωση  την Πέμπτη  23 Νοέμβρη στις 6μ.μ στην Πλ. Δημοτικής Αγοράς για να απαιτήσουμε:
 Να καταδικαστούν οι ράμπο της δολοφονικής επίθεσης
Να μη χρησιμοποιείται ο τόπος μας σαν ορμητήριο πολέμου και πεδίο βολής των ΗΠΑ-ΝΑΤΟ.
 Να σταματήσουν οι πολεμικές ασκήσεις .
 Όχι στις «επισκέψεις» των ράμπο
ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑ με τους ΓΕΙΤΟΝΙΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ- ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ
ΕΞΩ ΗΠΑ-ΒΑΣΕΙΣ –ΝΑΤΟ.

                                                                                              Χανιά , 22-11-2017


Δεν υπάρχουν σχόλια: