Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2020

Θεσσαλονίκη , ανταπόκριση από την πανεκπαιδευτική κινητοποίηση 10/6

Παρά τη συναυλιακή...αποκλιμάκωση που κήρυξαν οι συνδικαλιστικές ηγεσίες του εκπαιδευτικού χώρου, και την οποία με τη στάση του σιγοντάρει το ΠΑΜΕ, στη Θεσσαλονίκη χτες ξαναέγινε κινητοποίηση-πορεία από συνδικαλιστικές και πολιτικές δυνάμεις, καθώς και αγωνιστές που επιμένουν να διεκδικούν το δίκιο τους.





Ο κόσμος άρχισε να συγκεντρώνεται στις 7 στο Άγαλμα Βενιζέλου, από όπου και ακολούθησε πορεία στους δρόμους της πόλης που κατέληξε στο ΥΜΑΘ, καταγγέλοντας την κυβερνητική πολιτική όπως αυτή αποκρυσταλλώνεται στο νομοσχέδιο Κεραμέως. Σε αυτή συμμετείχαν με πανό ΕΛΜΕ, Φοιτητικοί Σύλλογοι, οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών και ΑΕΙ/ΤΕΙ με συγκροτημένο μπλοκ με παλμό, η Σ.Σ.Π και σχήματα του α/α χώρου. Η μαζικότητα της κινητοποίησης ήταν μικρότερη της προηγούμενής της (δλδ στις 9/6), όμως αξιόλογη με βάση τις συνθήκες όπως αυτές διαμορφώνονται και με τη συνεισφορά των συνδικαλιστικών ηγεσιών και των αστικορεφορμιστικών δυνάμεων στην...αδράνεια!

Το μήνυμα της πρέπει να πιαστεί και να μεταδοθεί σε κάθε σχολείο και σχολη . Συνεχίζουμε! Να ανατραπεί το νομοσχέδιο Κεραμέως




Δεν υπάρχουν σχόλια: