Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020

Ο λαός πάλεψε παλικαρίσια ενάντια στην υστερία κρατικής τρομοκρατίας!

 Το Πολυτεχνείο ζει!


Οι χιλιάδες συνωστισμένοι αστυνομικοί με όλων των ειδών τις στολές ράμπο, οι απαγορεύσεις κυκλοφορίας και τα πρόστιμα, η χολή των πετσοταϊσμένων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης, τίποτα από όλα αυτά δεν ήταν ικανό να σταματήσει κάποιους χιλιάδες ανθρώπους σε όλη τη χώρα, που κατάφεραν και κατέβηκαν στο δρόμο και βροντοφώναξαν ενάντια στον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό και την κρατική καταστολή.

Αντιμετωπίστηκαν με νέα υστερία κρατικής τρομοκρατίας, με αύρες, χημικά, γκλομπ, προσαγωγές, συλλήψεις, πρόστιμα. Κυνηγήθηκαν οικογένειες μέσα στα σπίτια τους δάρθηκαν περαστικοί και αφιονισμένοι δελτάδες κυνηγούσαν ανθρώπους δύο χιλιόμετρα μακριά από τους χώρους συγκέντρωσης.

Αποδείχτηκε ξανά ότι η καταραμένη για το σύστημα πορεία του Πολυτεχνείου και η θύμηση αυτής της εξέγερσης ήταν και θα είναι πάντα ένα καρφί στην καρδιά της αστικής τάξης της χώρας και των ιμπεριαλιστών – αφεντικών.

Κατέρρευσε η απάτη της «δημόσιας υγείας» όχι μόνο γιατί οι ξεμάσκωτοι και στριμωγμένοι αστυνομικοί ήταν απέναντι σε οργανωμένους διαδηλωτές που τηρούσαν όλους τους γνωστούς κανόνες, αλλά και γιατί οι έφοδοι και οι περικυκλώσεις διαδηλωτών από την αστυνομία, αλλά και οι άθλιες συνθήκες κράτησης στα αστυνομικά τμήματα έδειξαν καθαρά ποιος νοιάζεται για τη δημόσια υγεία και ποιος όχι.

Ταυτόχρονα με όλα αυτά, η κυβέρνηση βγάζει στη φόρα το αντεργατικό τερατούργημα Βρούτση ενώ ο Χρυσοχοΐδης δηλώνει ξεδιάντροπα ότι απαγορεύονται οι διαδηλώσεις για τον Γρηγορόπουλο! Με το λαό στο γύψο, η επίθεση απογειώνεται!

Πλάτη στην κυβέρνηση έβαλε και το θλιβερό πολιτικό προσωπικό που ακούει στο όνομα ΚΙΝΑΛ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ διεκδίκησε μετάλλιο υποκρισίας μιας και κατήγγειλε την κυβέρνηση και την αστυνομία ενώ είχε καλέσει να μην κατεβεί κόσμος στην πορεία του Πολυτεχνείου!

Πορείες βέβαια δεν μπόρεσαν να γίνουν, αλλά με βάση τις συνθήκες έγινε το καλύτερο που μπορούσε να γίνει. Και αυτό που έγινε ήταν μια πραγματική επιτυχία των αγωνιστών που έδωσαν την μάχη και αποτελεί μια σημαντική παρακαταθήκη για τις δύσκολες μάχες που έρχονται.

·        Κάτω η κρατική τρομοκρατία.

·        Οι αγώνες θα δυναμώσουν!

·        Ο λαός δεν ξεχνά – οργανώνεται νικά!

·        Αμεση απελευθέρωση των συλληφθέντων και απόσυρση όλων των κατηγοριών –Να ανακληθούν τα πρόστιμα.



Δεν υπάρχουν σχόλια: