Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Τρίτη 28 Απριλίου 2020

Ανταπόκριση από την κινητοποίηση εκπαιδευτικών στην Σάμο



Μετά από πρόταση και συνεχή πίεση των Αγωνιστικών Κινήσεων στο Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Σάμου, πραγματοποιήθηκε σήμερα, 28/4 συγκέντρωση του σωματείου των καθηγητών ενάντια στο νέο  πολυνομοσχέδιο, έκτρωμα  του ΥΠΑΙΘ. Παρά τις ιδιαίτερες και αντίξοες συνθήκες η ανταπόκριση των συναδέλφων ήταν σημαντική, γεγονός που διαψεύδει πως η πλήρης ακινησία αποτελεί κάτι το αντικειμενικό και ανυπέρβλητο, λόγω συνθηκών.
             Με πανό του σωματείου, που αναδείκνυε την αναγκαιότητα για αγώνα ώστε να μην περάσει το πολυνομοσχέδιο, για δωρεάν παιδεία και μόνιμη δουλειά για το λαό, αλλά και φωνάζοντας συνθήματα για τα ίδια ζητήματα, οι συνάδελφοι αφού
παρέμειναν στην πλατεία στη συνέχεια διαδήλωσαν μέχρι το κτίριο της Διεύθυνσης, όπου και κατέθεσαν την απόφαση του σωματείου.
             Είναι σημαντικό, αυτήν την περίοδο που επιχειρείται η σιωπή και η τρομοκρατία να γίνουν νόμος, τέτοιες κινήσεις να συνεχιστούν και να αγκαλιαστούν από όσο το δυνατόν περισσότερους εργαζόμενους.  Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών προσπαθούν συνεχώς και ακούραστα σ’ αυτήν την κατεύθυνση ανάμεσα στους συναδέλφους αλλά και μέσα από τις διαδικασίες των σωματείων. Έπειτα από δική μας παρότρυνση-πρόταση και πάλι, το σωματείο της ΕΛΜΕ ανανεώνει το ραντεβού του με τους εργαζόμενους  την ημέρα της εργατικής πρωτομαγιάς, γιατί οι αγώνες μας δεν αναστέλλονται!



Δεν υπάρχουν σχόλια: