Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

ΔΑΚΡΥΓΟΝΟ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ

Η κυβέρνηση μας προστατεύει απ' την πανδημία, απ' την κακοκαιρία, απ' την ανεργία, απ' την παιδεραστία, απ' τους σεισμούς κι απ' τις πλημμύρες. Κι έχουν το θράσος οι φοιτητές να μην θέλουν αστυνομία στα Πανεπιστήμια και τους νόμους Κεραμέως. Δακρυγόνο στη μούρη!

Στα σχολεία όλα βαίνουν καλώς. Απλά οι εκπαιδευτικοί δημιουργούν προβλήματα γι’ αυτό θα αξιολογούνται από τους «εξαπατημένους και άξιους». Γιατί παντού όπου υπάρχει αξιολόγηση, πάνε όλα πρίμα! Όποιος δεν συνεργάζεται... δακρυγόνο στη μούρη.

Οι μαθητές έχουν τη δυνατότητα να κάνουν τηλε-«εκπαίδευση» και τηλε-διαγωνίσματα. Όλα κανονικά και με τράπεζα θεμάτων εξετάσεις και οι πανελλαδικές, Όσοι έχουν δυσκολίες, ας πρόσεχαν. Μέσα στην πανδημία ευκαιρία να σκληραγωγηθούν. Δέκα ώρες σε καρέκλα μπροστά στην οθόνη είναι σαν φάλαγγα μυαλού και σώματος. Όσα «παλιόπαιδα» σκέφτονται να κάνουν καταλήψεις… δακρυγόνο στη μούρη.

Καραντίνα, απαγορεύσεις και πρόστιμα. Μας νοιάζονται! Γι’ αυτό, όποιος διαταράσσει την κοινωνική γαλήνη με διαδηλώσεις, καταλήψεις και απεργίες, θα τιμωρείται παραδειγματικά με… δακρυγόνο στη μούρη.

Η κατάληψη είναι έγκλημα! Ένα τσούρμο ΜΑΤατζίδες να βασανίζουν φοιτητή που έχουν ξεγυμνώσει απ’ τη μέση και πάνω και να του ρίχνουν δακρυγόνο στη μούρη είναι επίδειξη πυγμής. Κοιτάξτε τι μπορούμε να κάνουμε! Είμαστε ικανοί για όλα!

Το κηφηναριό από Λιγδιάρηδες, αρίστους, διάσημους, λεφτάδες γενικώς και βιομήχανους ειδικώς, οι «εκλεκτοί εκπρόσωποι» της άρχουσας τάξης που υπηρετεί η κυβέρνηση, πίνουν τον ιδρώτα και τρώνε τις σάρκες του λαού, γι’ αυτό καλοπερνούνε.

Δεν είδαν ακόμα το πείσμα της νεολαίας. Δεν είδαν ακόμα τη δύναμη του κινήματος. Δεν είδαν ακόμα τον λαό στον δρόμο.

Θα δουν τι μπορεί να κάνει ένας λαός που δεν έχει να χάσει τίποτα και ξεχειλίζει η οργή του.

Β.Δ.


Δεν υπάρχουν σχόλια: