Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Πανελλαδική Σύσκεψη Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών, 4 και 5 Σεπτέμβρη 2021

Πανελλαδική Σύσκεψη Αγωνιστικών Κινήσεων Εκπαιδευτικών, 4 και 5 Σεπτέμβρη 2021

Συναγερμός!

Σε παροξυσμό η επίθεση του παρελθόντος στο μέλλον – σε αποθράσυνση και κρίση το σάπιο σύστημα της εκμετάλλευσης.

Μόνος δρόμος ο αγώνας!

Η κυβέρνηση κλιμακώνει την επίθεση της στην εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα .

Νόμος 4823 για αξιολόγηση, Ελάχιστη Βάση Εισαγωγής και πέταγμα πολλών υποψηφίων από τις σχολές, επιμονή στην Τράπεζα Θεμάτων για τη χρονιά που έρχεται, πανεπιστημιακή αστυνομία και κάρτα εισόδου, μειώσεις μισθών για όσους αντιδρούν, απειλή για μη διορισμό στους νεοδιόριστους που δεν θα παρουσιαστούν, αύξηση των κριτηρίων και σεμιναρίων, εισηγήσεις για εφαρμογή της «μικτής εκπαίδευσης» στις νησιώτικες περιοχές, συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων κλπ.

Η επίθεση που εξελίσσεται στους χώρους της εκπαίδευσης δεν είναι εκπαιδευτικό ζήτημα. Αφορά όχι μόνο το δικαίωμα των παιδιών του λαού να σπουδάσουν, αλλά και τις αυριανές συνθήκες εργασίας τους. Για αυτό η επίθεση και η μαζική απάντησή της αποτελεί λαϊκό ζήτημα.

Κάθε δύναμη, κάθε παράταξη και συλλογικότητα, κάθε μεμονωμένη αγωνίστρια και αγωνιστής πρέπει να τεθεί σε κατάσταση συναγερμού. Να συμβάλει, με κάθε τρόπο μπορεί ο καθένας, στο μόνο δρόμο που μπορεί να βάλει φρένο στον κατήφορο – το δρόμο του αγώνα. Η διαμόρφωση, επίσης, μιας άμεσης πρότασης πάλης προς το κίνημα είναι απαραίτητη.  Σε αυτήν την κατεύθυνση,

οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών σας καλούν στην Πανελλαδική Σύσκεψη τους στις 4 (έναρξη 1.00μμ.) και 5 Σεπτέμβρη 2021 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων Δημαρχείου Υμηττού, Πλ. Ηρ. Πολυτεχνείου 1, Υμηττός 172 36.

Η παρουσία σας θα δώσει δύναμη στους επερχόμενους  κοινούς αγώνες μας. Τα εισηγητικά κείμενα της σύσκεψης βρίσκονται στο σύνδεσμο https://agkinekp.blogspot.com/2021/08/blog-post_27.html


Δεν υπάρχουν σχόλια: