Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Παρασκευή 28 Ιουνίου 2024

«Κύριοι» δικαστές, αξιολογητές, διευθυντές και λοιποί εντολοδόχοι της κυβέρνησης και του συστήματος…ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ!

 

Στημένες κατηγορίες, κατασκευασμένα ψέματα και εκδικητική μανία

Η φαιδρότητα ξεπέρασε κάθε φαντασία στην κοινή προσπάθεια συμβούλου και διεύθυνσης του σχολείου να ανακαλύψουν πειθαρχικές ευθύνες στο μέλος των Αγωνιστικών Κινήσεων Ρ. Γραμματά  Και …ω του θαύματος!    Ιδού οι κατηγορίες: Αντιπαιδαγωγική συμπεριφορά, στοχοποίηση μαθητή, άσκηση ψυχολογικής βίας, μεροληψία, άρνηση εσωτερικού κανονισμού, περιφρόνηση των νόμων του κράτους, εμπόδιση του συμβούλου να ασκήσει το έργο του και μερικά ακόμη εγκλήματα.

 Εργάστηκαν σκληρά, αλλά τα κατάφεραν! Μια καταγγελία γονέα που ισχυρίζεται ό,τι θέλει, μια έγγραφη αναφορά του συμβούλου που ισχυρίζεται αυτό που ισχυρίζεται και ο γονέας με σχεδόν τα ίδια λόγια, μια καταγραφή του διευθυντή στο βιβλίο σχολικής ζωής της τοποθέτησης της Ρ.Γ. διαστρεβλωμένης, σε συνεδρίαση συλλόγου, και μερικά ψέματα σκορπισμένα εδώ κι εκεί, και να…έτοιμο το απόσπασμα. Για να δείτε τι παθαίνει όποιος μας πάει κόντρα!

Όχι που θα άφηναν αναπάντητη τη δράση της συνδικαλίστριας. Τους είχε πέσει πολύ βαρύ στο στομάχι που η γραμμή των Αγωνιστικών Κινήσεων κινητοποίησε συναδέλφους ενάντια στην αξιολόγηση, ενάντια στις εξετάσεις Πίζα, ενάντια στην προσπάθεια του συμβούλου να «πείσει» νεοδιόριστους να αξιολογηθούν, επιδιδόμενος με ζήλο, ως εντεταλμένος της κυβέρνησης  σε ένα κυνήγι κεφαλών!

Και είναι τουλάχιστον προκλητικό οι εντολοδόχοι αυτών που στήνουν στον τοίχο το δικαίωμα των παιδιών στην εκπαίδευση,  αυτών που ορθώνουν ολοένα ταξικούς φραγμούς και αποκλεισμούς, αυτών που κλείνουν σχολειά και στήνουν οθόνες, αυτών που βιάζουν και διαλύουν τις ζωές λαϊκών οικογενειών και των παιδιών τους, να παρουσιάζονται ως θεματοφύλακες της Παιδαγωγικής!

Κοντά στη συναδέλφισσα εγκαλείται ολόκληρος ο σύλλογος διδασκόντων γιατί αρνήθηκε να συναινέσει υπογράφοντας τον εσωτερικό κανονισμό του υπουργείου που περιλάμβανε το άκρως παιδαγωγικό μέτρο των ποινών των μαθητών που «ασκούν βία» με καταλήψεις, το άκρως παιδαγωγικό μέτρο της τηλεκπαίδευσης, το άκρως παιδαγωγικό μέτρο του σωφρονισμού μέσω της αποπομπής από το σχολείο και κάμποσα ακόμα άκρως παιδαγωγικά μέτρα!

Κάτω τα χέρια από τη συνδικαλιστική δράση!

Να σταματήσει κάθε προσπάθεια για δίωξη.

Να βγάλει άμεσα ανακοίνωση το σωματείο.



Η τρομοκρατία δεν θα περάσει!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: