Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Παρασκευή 27 Μαΐου 2022

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ

Καταγγελία για τη δολοφονική επίθεση των ΜΑΤ στο ΑΠΘ

Η ΝΕΟΛΑΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΤΑΧΘΕΙ

Καταγγέλλουμε την προκλητική παρουσία της αστυνομίας στους χώρους του ΑΠΘ και τις δολοφονικές επιθέσεις των ΜΑΤ ενάντια σε κάθε φοιτητική κινητοποίηση. Ο σοβαρός τραυματισμός φοιτητή από χειροβομβίδα κρότου λάμψης την Τετάρτη 25 Μάη, ο κυνικός τρόπος που δικαιολόγησε το γεγονός και η ανοιχτή κάλυψη της βίας της αστυνομίας από την κυβέρνηση, φανερώνουν πως οι δυνάμεις καταστολής έχουν λάβει άνωθεν την εντολή «τσακίστε τη νεολαία».

Η ανακοίνωση της κυβέρνησης πως η πανεπιστημιακή αστυνομία θα συνοδεύεται από ένοπλους, η ενορχηστρωμένη επιχείρηση παραπληροφόρησης και συκοφάντησης της νεολαίας και των αγώνων της, δεν αφήνουν αμφιβολία πως οι επιχειρήσεις της αστυνομίας θα επεκταθούν σε όλα τα Πανεπιστήμια και στους χώρους όπου ζει, σπουδάζει ή διασκεδάζει. Ήδη, η αστυνομία μπαίνει στα σχολεία και περνάει χειροπέδες σε καθηγητές και μαθητές. Η κατάργηση του άσυλου επηρεάζει όλη την εκπαίδευση και το λαϊκό κίνημα.

Η κυβέρνηση αλλά και το σύστημα, βλέπουν την οργή που συσσωρεύει η νεολαία και παίρνουν μέτρα για να μην ξεχειλίσει. Δεν πείθουν γι’ αυτό τρομοκρατούν. Μόνο με τη βία μπορούν να περάσουν την πολιτική τους.

Η πειθάρχηση και υποταγή της νεολαίας δεν θα περάσει!

Να συμβάλουμε στο ξεδίπλωμα των αγώνων της νεολαίας οργανώνοντας τους δικούς μας αγώνες. Η τρομοκρατία θα σπάσει στους δρόμους, με απεργίες και διαδηλώσεις.

Κάτω η κρατική τρομοκρατία!

Κάτω τα χέρια από το άσυλο!

27/5/2022



Δεν υπάρχουν σχόλια: