Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Παρασκευή 17 Ιουνίου 2022

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΝΤΙΝΑ ΡΕΠΠΑ

Οι απειλές και οι τρομοκρατία δε θα περάσουν

Οι Αγωνιστικές Κινήσεις Εκπαιδευτικών καταγγέλλουμε τη διευθύντρια του 99ου Δ.Σ. Αθήνας που όχι μόνο δεν επέτρεψε στη Ντίνα Ρέππα να κάνει συνδικαλιστική ενημέρωση στους εκπαιδευτικούς του σχολείου αλλά προκλητικά την κατηγορεί για ανάρμοστη συμπεριφορά και ζητά με επιστολή της προς τον Γ. Γραμματέα του υπουργείου Παιδείας την παραδειγματική τιμωρία της. Ανάρμοστη συμπεριφορά θεωρείται η αγωνιστικότητα!

Η Ντίνα Ρέππα στοχοποιείται λόγω της συνδικαλιστικής της δράσης που ενοχλεί τη διοίκηση κάθε είδους. Ιδιαίτερα ενοχλεί εκείνη τη διοίκηση που εφαρμόζει πιστά και απαρέγκλιτα όλους τους αντιδραστικούς νόμους κι έχει το θράσος να απαιτεί «να κάνει ανεμπόδιστα και ήσυχα τη δουλειά της»!

Η στοχοποίηση, η συκοφάντηση και η επιχειρούμενη δίωξη της Ντίνας Ρέππα δεν είναι απλά το αποτέλεσμα του καπρίτσιου μιας διευθύντριας που θεωρεί το σχολείο τσιφλίκι της και έχει συνειδητά επιλέξει να αποχωρήσει από το σωματείο και να πάει με τον αντίπαλο. Είναι ένα ακόμα δείγμα όσων θα συμβούν το επόμενο διάστημα με την εφαρμογή του νόμου 4808(Χατζηδάκη) ο οποίος ποινικοποιεί τη συνδικαλιστική δράση, απαγορεύει ουσιαστικά τις απεργίες και θεωρεί την περιφρούρηση και την προπαγάνδα τους παράνομες πράξεις.

Οι στοχοποιήσεις, οι απειλές και οι διώξεις συνδικαλιστών και πρωτοπόρων αγωνιστών έχουν ως στόχο να στείλουν μήνυμα στον λαό πως η κυβέρνηση θα πατάξει όποιον αντιστέκεται στη βούλησή της. Εμείς οι εκπαιδευτικοί που η δουλειά μας γίνεται κάθε μέρα και πιο δύσκολη, οι εργαζόμενοι συνολικά που βλέπουμε τα δικαιώματά μας να συρρικνώνονται αλλά και ο λαός που δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα, πρέπει να αντισταθούμε. Στον δρόμο του αγώνα σπάμε την τρομοκρατία και κερδίζουμε δικαιώματα.

Δηλώνουμε την αλληλεγγύη μας στη Ντίνα Ρέππα και απαιτούμε να μην ξεκινήσει καμιά ενέργεια δίωξής της.

Καλούμε σε πάλη για την ανατροπή του νόμου 4808(ν. Χατζηδάκη), της πολιτικής της φτώχειας και της φασιστικοποίησης.

Η τρομοκρατία δε θα περάσει!




Δεν υπάρχουν σχόλια: