Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

Ολοι στο Σύνταγμα!


Οι πλατείες έχουν γεμίσει. Σπρωγμένοι από την ένταση της φτώχειας, την κλοπή των δικαιωμάτων και τη γενίκευση των αδιεξόδων που έχει προκαλέσει η βάρβαρη καπιταλιστική επίθεση και το ξεπούλημα της χώρας, εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι επιμένουν και κάθε απόγευμα συναντιούνται στις πλατείες της χώρας.

Το σύστημα κάνει μέσω των Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης εκτεταμένη προσπάθεια να χειραγωγήσει το κίνημα αυτό και να το εντάξει σε σενάρια δήθεν ανανεωμένων πολιτικών λύσεων που θα δίνουν νέα πνοή στην αντιδραστική επέλαση. Ο πολιτικός αυτισμός που προσπαθεί να επιβάλει το σύστημα και τα ΜΜΕ στο κίνημα των πλατειών μέσω του εξοβελισμού των σωματείων, του διαλόγου, της διακίνησης ιδεών και της συλλογικής και οργανωμένης πάλης αυτό το στόχο θέλει να υπηρετήσει.

Η μαζικότητα όμως των διαδηλωτών αλλά και η ύπαρξη νέων βάρβαρων ταξικών μέτρων μέσω του μεσοπρόθεσμου προγράμματος είναι δύο παράγοντες που δυσκολεύουν το χειρισμό του ζητήματος από το σύστημα.

Αυτή η μαζικότητα πρέπει να μεγαλώσει κι άλλο!

Να ανοίξει ο πολιτικός διάλογος και η διακίνηση ιδεών!


• Για ζωή και δικαιώματα – Δε χρωστάμε τίποτα και σε κανέναν - Να μην ψηφιστεί το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα – Να ανατραπούν όλα τα μνημόνια – Εξω η τρόικα από τη χώρα!


Ολοι κάθε μέρα στην πλατεία Συντάγματος!


Ολοι την Κυριακή 12/6, 6 μμ στην πλατεία Συντάγματος

Ολοι στις 15/6 μέρα ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: