Αντίσταση - οργάνωση – αγώνας

Μόνιμη και σταθερή δουλειά, μισθοί, ασφάλιση-περίθαλψη, σπουδές, ελευθερίες ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

Με σωματεία όργανα αντίστασης και διεκδίκησης ενάντια στην υποταγή, τη συνδιαχείριση και το συμβιβασμό

Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2015

Συζήτηση για το Κουρδιστάν

Συζήτηση για το Κουρδιστάν


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΞΕΛΙΞΕΩΝ (ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ) Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 6:30 Μ.Μ. ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ 

Η εφημερίδα Προλεταριακή Σημαία και οι εκδόσεις Εκτός των Τειχών διοργανώνουν συζήτηση με Τούρκους και Κούρδους αγωνιστές με θέμα:

«Ο αγώνας στο Κουρδιστάν και οι ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις στη Μέση Ανατολή»

Ο κίνδυνος της γενικότερης πολεμικής ανάφλεξης την ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου είναι πλέον εμφανέστατος:

Η πρόσφατη μαζική δολοφονική επίθεση στην Άγκυρα στη συγκέντρωση για την ειρήνη στο Κουρδιστάν, για την οποία φέρει ακέραια την ευθύνη το τουρκικό κράτος, μια ενέργεια που θυμίζει τις χειρότερες φασιστικές παραδόσεις (Μπολόνια 1980).
Οι ανοικτές πλέον στρατιωτικές επεμβάσεις των ιμπεριαλιστών στον συριακό εμφύλιο πόλεμο, τόσο των Ρώσων όσο και των Αμερικάνων με τους συμμάχους τους.
Η συνεχιζόμενη γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από τους σιωνιστές.
Οι χιλιάδες πρόσφυγες που προσπαθούν απελπισμένα να ξεφύγουν από τις περιοχές των συγκρούσεων για να βρεθούν μπροστά στους φράχτες που υψώνουν οι υπεύθυνοι του ξεριζωμού τους.

Κι ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η ελληνική κυβέρνηση, ακολουθώντας πειθήνια τις εντολές του ΝΑΤΟ και της ΕΕ, σκοπεύει να εμπλέξει και τον ελληνικό λαό σ’ αυτό το μακελειό. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη η συγκρότηση ενός μαζικού αντιιμπεριαλιστικού, αντιπολεμικού κινήματος, που θα εκφράζει επίσης την αλληλεγγύη του στους πρόσφυγες και στους αγώνες των λαών της περιοχής για ειρήνη, δημοκρατία και αυτοδιάθεση.

Σαββάτο 14 Οκτωβρίου 2015, στις 18:30
στην αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, Τζωρτζ 9, 1ος όροφος (πλ. Κάνιγγος)

Δεν υπάρχουν σχόλια: